keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Huskies game and midterm season

Viime perjantaina kävimme koulumme amerikkalaisen jalkapallojoukkueen kotipelissä, joka tällä kertaa oli "blackout" peli. Tämä siis tarkoitti sitä, että pelin alussa kuin keskellä (ja varmaan myös lopussa) stadionilla suljettiin kaikki valot ilotulituksien ja valoshown ajaksi. Tällä kertaa jopa osasin pelin sääntöjä, joka teki pelin seuraamisesta jännittävempää mitä viime kerralla. Valitettavasti stadionilla tuuli niin pahasti näin kylmällä ilmalla, että lähdimme muutama tunnin peliajan jälkeen kotiin, koska emme halunneet vilustuttaa itseämme :D Muutamia tunnelmia viime viikon pelistä:









Muuten aika on kulunut paljon koulutehtävien parissa, koska tähän aikaan lukukaudesta painaa midterm tentit ja palautettavana on huomattava määrä esseitä. Koululla oleva pääkirjasto on kuitenkin mainio paikka opiskeluun, koska kirjasto on seitsemän kerroksinen, joten saa vähän vaihtelua opiskeluun vaihtaen välillä paikkaa. Lisäksi myös alimmaisessa kerroksessa oleva Starbucks auttaa opiskelussa. Tällä kertaa kokeilin mausteista kurpitsa lattea, joka oli oikeasti tosi jees makuista!






Täällä voi myös huomata selkeesti lumen sulaneen melkein kokonaan pois. Yksittäisiä kinoksia siellä täällä, mutta ei ole lähiaikoina satanut ollenkaan uutta lunta maahan. Kylläkin kylmät ilmat ovat pysyneet vaikkakaan lumi ei ole pysynyt maassa. 









Sitten vielä paikallisia outouksia. Ihmiset oikeesti juovat täällä tomaattikeittoa virvoitusjuomana? Paikallisessa kaupassa oli monen metrin hylly täynnä erilaisia juomia ja veden vierestä oli löydettävissä Heinzin tölkki tomaattikeittoa sekä muita tomaattikeitto brändejä. Huvittavaa :D


Sitten päästäänkin mun keskiviikko aamun kohokohtaan: palohälytys aamuyöstä. Jouduin kömpimään lämpimästä sängystä ylös valvotun yön jälkeen ulos pakkaseen. Joku talossa oli päättänyt aamulla lähteä käräyttelemään jotain. Olimme noin puoli tuntia ulkona kunnes pääsimme takaisin sisälle nukkumaan :D


 Halloweenin lähestymisen on voinut todentaa jo monta viikkoa etukäteen, kun kauppojen edessä on lavoittain kurpitsoja ja kaikki kaupat myyvät niin halloween koristeita, leivoksia, asuja, naamioita sekä ihan kaikkea muuta halloweeniin liittyen. Kokonaisen kurpitsan ostaminen on kyllä houkuttavaa koska nämä näyttävät niin herkullisilta :D



Viime aikoina olen myös onnistuneesti viihtynyt elokuvateatterissa. Kuluneen viikon aikana olen käynyt katsomassa yhteensä kolmea eri leffaa. Täällä tosiaan leffalippujen hinnat ovat huomattavasti halvempia Suomeen verrattuna ja tiistaisin on vielä erikoispäivä, jolloin leffalipun hinta on vain 2,4 euroa. Viikon aikana tullut katsottua niin toimintaa, kauhua kuin draamaa jotta tulee vähän vaihtelua. 



Tämä päivä kului buukkaillen lentolippuja ja hotelleja tulevalle syyslomalleni. Matkojen järjestäminen vie aina yllättävän paljon aikaa, mutta nyt pitäisi onneksi olla kaikki valmiina. Syysloma onkin jo muutaman viikon päästä!

/Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti