tiistai 27. syyskuuta 2016

Syysnuha ja kouluarki

Edmontonin matkan jälkeen sairastuin oikein kunnolla, etten tehnyt viime alkuviikosta melkein mitään muuta kuin makoilin vain kotona katsellen sarjoja Viaplaysta, enkä käynyt alkuviikosta edes luennoilla. Toivottavasti tämä olikin sitten tämän syksyn ensimmäinen ja ainut kerta kun tulin kipeäksi, koska täällä saatu nuha oli jotain aivan kamalaa verrattuna suomalaiseen syysnuhaan :D

Nyt on tullut tiiviisti opiskeltua niin koulun kirjastolla kuin kotona, jotta saan otettua kiinni muut luokkalaiset siltä ajalta kun olin kipeänä kotona. Politiikan kurssilla tottakai oltiin käsitelty vaikeita aiheita juuri sillä välin kun olin ollut poissa luennoilta haha. 

Studying at the library (and yes, I downloaded a desktop Whats app which makes studying little bit harder :D)
Washing the laundry in the middle of the night, and studying at the same time
And this is how you can destroy your new shirt by washing it with too hot water: this was literally one time shirt. :D
Perjantai-iltana kävimme täällä paikallisessa elokuvateatterissa katsomassa "Bridget Jones's baby" leffaa ja tuli kyllä naurettua vedet silmissä sitä leffaa! :D Tottakai ennen leffaa kävimme viereisessä karkkikaupassa, jossa löytyi suomalaisia lakritseja, jotka olivat irtokarkeista kaikkein halvimpia. Eli ei taida kelvata paikallisille hinnasta päätellen yhtä hyvin kuin muut irtokarkit. :D

Coated Finnish Licorice
Nyt maanantaista lähtien Saskatooniin on palannut lämpimät ilmat hetkeksi. Viime viikolla kietouduin jo melkein talvivaatteisiini, mutta nyt olen muutaman päivän ajan ollut toppi päällä ottamassa aurinkoa/lukemassa koulukirjoja koulumme nurmikentällä:





Nyt tänään tulee tasan neljä viikkoa siitä kuin saavuin tänne Saskatooniin. Lentokentältä taksissa istuessani kohti hotelliani näin ensimmäisen kerran kyltin "Saskatoon Shines" ja olen siitä lähtien nähnyt tätä logoa useammin ympäri kaupunkia. Nyt alan ymmärtää mistä tämä slogan tulee, koska tässä kaupungissa tosissaan paistaa aina aurinkoa päivästä riippumatta.




Nämä lämpimät syyspäivät saisi kestää ehdottomasti kauemmin, mutta katsotaan miten kauan tätä kestää!

/Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti