tiistai 20. joulukuuta 2016

Tentit ohi!

Viimeiset kaksi viikkoa on nyt kulunut intensiivisesti kouluhommien parissa ja raapustellessa loppukokeita eri kursseilla. Eilen aamulla viimein koitti se hetki, että sain viimein kaikki tenttini valmiiksi! Lähtiessäni tenttisalista professorini tuli perässäni luokan ulkopuolella, koska halusi vielä vaihtaa viimeiset kuulumiset sekä toivottaa hyvää joulua ja turvallista kotimatkaa. Kansiksen kurssini professori oli ehdottomasti kaikkein symppis kaikista opettajastani, joka oli oikeasti kiinnostunut kaikista oppilaistaan. Voi sitä helpoituksen määrää kun viimein pääsin hetkeksi hengähtämään tentin jälkeen. Selvisin kaikista kursseista ja tenteistä vaikka jossain kohtaa meinasi usko loppua kesken!
Eilen oli aivan mahtava päivä kokonaisuudessaan. Lähdimme tentin jälkeen ystävieni kanssa lounaalle 50-luvun tyyppiseen ravintolaan kaupungin laitamille. Ruoka oli niin hyvää ja täyttävää etten jaksanut loppupäivänä syödä enää mitään muuta :D
Ravintolan seinillä oli muun muassa koristeina kaikkia eri tyylisiä ja aikakausien rekisterikilvet Saskatchewan provinssissa. Ja paikan joulukuusi oli ehkä kaikkein hauskin koska jokainen joulukoriste oli Elvis -tyylinen. 

Ruokalailun jälkeen lähdimme keskustan luistelukentälle sulattelamaan lounasta. Luistelukenttä on kaikille ilmainen, sekä paikan päältä saa ilmaiseksi lainaksi luistimet käyttöönsä. Sain kuitenkin ystävältäni hänen veljensä vanhat hokkarit käyttöön, kun hän on pelannut joskus enemmäkin jääkiekkoa, joten heiltä löytyi kokooni sopivat hokkarit. Aikaisemmin olen aina luistellut kaunoluistimilla, joten tämä oli hauskaa kokeilla myös hokkareita. 
En tiiä oliko hokkareiden syy vai oman tasapainon kun luistelu tuntui niin hankalalta pitkän tauon jälkeen :'D Onneksi en kaatunut luistelukentällä koska katsojia olisi ainakin ollut paljon. Lopussa luistelu alkoi jo luistamaan kunnolla! Ja pääsen muutenkin nyt viikonloppuna taas uudelleen luistelemaan, joten harjoitus teki ihan hyvää. Illalla kokoonnuimme vaihteriporukan kanssa ravintolaan rentoutumaan tenttirupeaman jälkeen ja muistelemaan kohokohtia koko vaihdon ajalta.

Viime viikolta on vielä yksi mainitsemisen arvoinen shoppailureissu: 

Täällä on tullut tosiaan niin kylmä, että oli pakko löytää itselleni lämpimät ulkohousut viime viikolla. Kävin paikallisessa metsästysliikkeessä siinä toiveessa, että löytäisin hyvät ulkohousut. Ulkohousuja en tästä kaupasta löytänyt, mutta huomasin että valtavasta liikkeestä löytyi joka puolelta täytettyjä eläimiä! Vieressä miehet katseli millaisia haulikoita ostaisi ja minä otin turistina kuvia näistä eläimistä.
Nyt tämän päivän ohjelmana on lähteä koululle myymään omia koulukirjoja ja sekä tämän jälkeen ostella vielä viimeisiä tuliaisia kotiin. Vielä on itsellä onneksi 9 päivää Kanadassa aikaa jäljellä ennen kuin lähtö kotiin koittaa :)

/Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti